Poduzetnici početnici moraju biti svjesni da veću priliku za uspjeh imaju oni koji se usmjere na jedan tržišni segment tzv. nišu i pokušaju zadovoljiti potrebe kupaca u njoj. Potrebno je razmišljati kreativno i dosjetiti se stvari koje neće svima biti toliko očite na prvi pogled.

Kako biste dobili korisne informacije za lakši pronalazak tržišne niše, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatnu online radionicu na temu “Kako postići rast poslovanja sužavanjem niše?”.

Radionica će se održati u četvrtak, 17.02.2022. godine s početkom u 10.00 sati.

Predviđeno trajanje radionice: tri sata.

Teme radionice:

– Što je uopće niša i kako je definirati?

– Sužavanje niše na stvarnom primjeru

– Što nam omogućuje niša?

– Benefiti i zamke sužavanja niše

Svi sudionici dobivaju na poklon e-radnu bilježnicu: “5 mitova zbog kojih ne možeš definirati nišu i ciljnu skupinu”.

O predavačici:

Ana Marić je poslovna savjetnica specijalizirana za prodaju i sadržajni marketing. 13 godina je gradila karijeru u domaćim i internacionalnim hotelskim kućama na specijalističkim i voditeljskim pozicijama.

Nakon što je 2019. godine promijenila mjesto boravka, umjesto traženja posla u struci, odlučila se za promjenu karijernog puta te osnovala Contentu – obrt za poslovno savjetovanje. Vrijeme pandemije je iskoristila za rad s malim poduzetnicama, dodatno usavršavanje i testiranje svoje ideje o savjetovanju koje stavlja kupca u središte poslovnih odluka.

Za sudjelovanje na radionici prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/NcBPAbWK8RspLBJr8

– maila: czp@czp.hr

– telefona: 020/418-401

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here