Župan Nikola Dobroslavić, zamjenik župana Joško Cebalo te privremena pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Ana Čeović obišli su, u pratnji ravnatelja Antuna Perušine, novouređene prostore Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik.

Riječ je o ulaganjima u iznosu od gotova 700 tisuća eura, a koji su relizirani iz projekta uspostave Regionalnog centra kompetentnosti u ugostiteljstvu i turizmu. U zgradi škole sanirani su podovi i zidovi, prilagođene i proširene pojedine učionice, nabavljen potpuno novi namještaj te interaktivne ploče u svim razredima.

‘Projekt Regionalnog centra kompetentnosti uistinu nam je važan. Evo, vidimo, uređeni su prostori ovdje u Župskoj ulici, radi se i na dva akademisa-Vili Čingrija i Garištu. Jednako tako, radi se i na dodatnom obrazovanju, kako nastavnog kadra, tako i svih naših učenika. Ja čestitam školi na odličnom poslu i vjerujem kako će ova nova oprema i novo ruho škole pridonijeti još kvalitetnijem obrazovanju’, istaknuo je župan Nikola Dobroslavić.

Ravnatelj Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik Antun Perušina zahvalio je županiji na potpori tijekom cijelog projekta te naglasio kako je škola, nabavkom nove opreme, jedna od najuređenijih u Republici Hrvatskoj.

Zadovoljstvo novom opremom i novim izgledom škole istaknuli su i učenici i nastavnici škole.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here