Zbog velikog broja upita koji su zaprimljeni, Povjerenstvo Dubrovačke biskupije je donijelo odluku o stavljanju predmetnog prostora uz crkvu Sv. Đurđa u Pilama na javni poziv za iskazivanje interesa za zakup prostora.

Dubrovačka biskupija s povezanim pravnim osobama, davanjem u zakup poslovnih prostora pokriva značajan dio troškova svoga poslanja i djelovanja (usp. Financijska izvješća Dubrovačke biskupije). Objavom ovog javnog poziva za iskazivanje interesa za zakup prostora želimo nastaviti s praksom transparentnog upravljanja materijalnim dobrima. Ovim oglasom možete iskazati interes za zakup jednog prostora kojim upravlja Dubrovačka biskupija.

Temeljem pristiglih prijava Povjerenstvo Dubrovačke biskupije donijeti će odluku o budućim korisnicima. Iako je visina zakupa, bitna stavka, ona nije jedini kriterij po kojem će se odlučivati. Zato vas molimo da što preciznije ispunite dolje priloženi obrazac.

Povjerenstvo nije vezano niti jednom od zaprimljenih ponuda te ima pravo ne prihvatiti niti jednu od ponuda bez posebnog obrazloženja i postojanja bilo kakve odgovornosti spram ponuditelja ili trećih osoba.

Predmetni prostor se daje u zatečenom stanju. Korisnik je dužan po raskidu ili završetku ugovora vratiti predmetni prostor u stanje predaje na korištenje. Biskupija i Korisnici dogovorene stavke u Ugovoru obvezuju se strogo poštivati tijekom cijelog trajanja Ugovora. Ugovor za zakup prostora se sklapa do 31.12.2022. godine bez mogućnosti produljenja, a plaćanje se vrši mjesečno. Ako imate potrebu za drugačijom praksom i drugačije prijedloge molimo Vas da to već sada navedete i obrazložite u priloženom obrascu.

Prostor za koji možete iskazati interes putem ovog oglasa:

 

 

 1- Južni dio k.č. 21, K.O. Dubrovnik (površine 60 m2), vanjski prostor – desno od crkve sv. Đurđa u Pilama u vlasništvu Župe sv. Andrije, trenutno nije u zakupu. Kod prijave je potrebno navesti planove svih djelatnosti i uređenja vanjskog prostora. Daje se u zakup do 31. 12. 2022.

tlocrtfoto

POZIV za iskazivanje interesa za zakup prostora možete preuzeti ovdje PDF.

OBRAZAC za iskazivanje interesa možete preuzeti ovdje DOC / PDF.

 

 

Molimo Vas da ispunjeno obrazac pošaljete isključivo elektroničkim putem na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do srijede 26. svibnja 2020. godine do 15,00 sati. Nakon što primimo ispunjen obrazac dobit ćete potvrdu o zaprimljenoj prijavi najkasnije u roku 24 sata od zaprimanja vaše prijave.




LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here