Tradicionalna humanitarna akcija “Podijelimo radost Božića” u organizaciji Caritasa Dubrovačke biskupije održat će se na Pilama u subotu, 18. prosinca od 9 do 16 sati i u nedjelju, 19. prosinca od 9 do 13 sati, a pomoć će biti usmjerena stanovnicima potresom pogođene Gline. 

 

Petnaestom akcijom u nizu želi se Božić i sve lijepe blagdanske dane koji slijede učiniti ljepšima i toplijima pojedincima i obiteljima u potresom pogođenoj Glini na Banovini.  Pomoć će biti distribuirana uz koordinaciju sisačkog Caritasa te župe svetog Ivana Nepomuka u Glini sa župnikom Ivicom Mađerom. 

 

Svi koji žele sudjelovati mogu pakete s nekvarljivom hranom i higijenskim potrepštinama donijeti na Pile gdje će ih dočekati djelatnici i volonteri Caritasa Dubrovačke biskupije, uz glazbu i veselo raspoloženje.

 

U pakete je moguće dodati nešto od sljedećih namirnica: ulje, šećer, brašno, tjestenina, riža, konzervirana hrana, kava, slatkiši te higijenske potrepštine.  

 

Donijeti ih je moguće: 

18. prosinca, subota: od 9 do 16 sati

19. prosinca, nedjelja: od 9 do 13 sati

na Pile (Brsalje). 

 

Paketi će odmah po završetku akcije krenuti put Gline, kako bi do Božića stigli i  obogatili blagdanske stolove potrebitih stanovnika Gline.

 

Unaprijed zahvaljujemo svima, mladima i starima, obiteljima i pojedincima, koji će i ove godine pokazati svoje veliko srce i svojim paketima podijeliti radost Božića!

 

PRB2021 vizual01

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here