Vijeće za katehizaciju i novu evangelizaciju Dubrovačke biskupije organizira peti put ljetni kamp za djevojčice i dječake od 11 do 14 godina s područja Dubrovačke biskupije. Ljetni kamp se održava u Pakljenoj na otoku Šipanu. Ovim putem Vijeće poziva odrasle osobe da se prijave kao volonteri. Volontirati se može kao kuhar kampa ili voditelj grupe djece.

 

„Ovim putem pozivamo i potičemo da se prijavite kao volonter ovog kampa te svojim znanjem i sposobnostima, a najviše svojom spremnošću i otvorenošću, doprinesete ostvarenju ovog zanimljivog i vrijednog projekta. Vjerujemo da nećete samo dati dio sebe (svog vremena i sposobnosti), nego da ćete s ovog kampa otići obogaćeni jednim posebnim iskustvom“, pozivaju iz Vijeća.

 

Zainteresirani volonteri trebaju se prijaviti najkasnije do 20. lipnja 2021. online prijavom na sljedećem linku: https://forms.gle/auwvahhQWh4BuoVC7

 

Sadržaj kampa na Šipanu je temeljen na kršćanskim vrijednostima i načelima kršćanske pedagogije, a sastoji se od trenutaka molitve, pjesme, zajedničkih aktivnosti za rast u vjeri, radionica za upoznavanje sebe i drugih te izgradnje međusobnog zajedništva i solidarnosti, igara i istraživačkih zadataka u prirodi, kreativnih radionica, odmora, sportsko-rekreativnih igara i druženja.

 

Kamp se redovito odvija kroz mjesec srpanj u trajanju od 7 dana za volontere u 4 ciklusa:

 

1.  4. – 10. srpnja

2. 11. – 17. srpnja

3. 18. – 24. srpnja

4. 25. – 31. srpnja

 

Za eventualne upite ili nedoumice možete se obratiti predsjednici Vijeća za katehizaciju i novu evangelizaciju Željani Lučić (e-pošta: //Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.“>Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 

Prijave za djecu bit će otvorene u petak, 11. lipnja od 12 sati, a o detaljima će biti pravovremena nova obavijest.

 

Budi i ti dio ove ljetne priče Budi volonter na Ljetnom kapu na Šipanu W

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here