Datum o kojemu je brujao doslovno cijeli svijet, ostat će s posebnom nježnošću upisan u spomenar života Ane Brailo i Mara Karužića te njihovih obitelji.

22.2.2022. Ana i Maro su se u Stonu, u uskom obiteljskom krugu zavjetovali jedno drugome na vječnu ljubav, te zajedništvo “u dobru i zlu”. Uz mladence su bili njihovi kumovi, Anina prijateljica Nikolina Vlašić i Marov prijatelj iz djetinjstva provedenog u Pilama, Luka Obradović. Emocije ni uzbuđenje nisu mogli sakriti ni Anina sestra Paula te majka i otac, dr. Nada i dr. Đivo Brailo, baš ni kao roditelji mladoženje, majka Marina (Marija) Bakarić i Slavko Karužić Pjombo kao i braća Vlaho i Srđan koji su nazočili svečanom činu u Stonu.

Kao što su podijelili zajedničku ljubav, podijelili su i ljubav prema mjestima na kojima su odrastali – obavezne su bile fotografije u Marovim Pilama i Aninom voljenom Stonu.

Datum za svadbu mladencima gotovo kao da je pao “s neba”, nakon romantičnih zaruka na Lokrumu i to za Anin rođendan, “nametnuo” se kao poseban i jedinstveni dan za okruniti njihovu ljubav.

Datum zaruka zapamtit će kao datum u kojemu su ujedno zabilježili 500 dana svoje veze, a iskreno, ni za 22.2.2022. nitko od njih neće imati izgovora ukoliko, naprimjer, zaboravi godišnjicu braka.

No, šalu na stranu, jučerašnji dan je izazvao brojne numerologe i astrologe da nešto kažu o tolikom broju dvojki u nizu. Svi su se složili kako je broj dva sretan broj, broj koji se povezuje uz partnerstvo i suživot. Sretan broj za početak života udvoje!

Neka njegova simbolika ovaj mladi bračni par prati tijekom cijelog zajedničkog života!

Čestitamo im!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here