Međe desetcima uhićenih u velikoj USKOK-ovoj akciju na području cijele Hrvatske jedna je osoba i iz Dubrovnika. Radi se u tridesetjednogodišnjaku kojem je policija u Dubrovniku pretražila stambene i poslovne prostore. 

Podsjetimo, od utorka navečer i cijelo jutro u srijedu, na području cijele Hrvatske traje akcija USKOK-a, a na terenu je više od stotinu policajaca. 

Akciju vode djelatnici USKOK-a iz Zagreba, a na uhićenjima je bilo angažirano preko stotinu policajaca. Neslužbeno doznajemo i da se radi o uhićenjima vlasnika i djelatnika više privatnih tvrtki, a navodno među njima ima i djelatnika Carine, donosi Slobodna Dalmacija.

Kako se neslužbeno doznajee, u akciji je angažirano više od stotinu policijskih službenika koji su, raspoređeni u više timova, u ranim jutarnjim satima pokucali na vrata osumnjičenika na više desetaka lokacija.

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je u akciji uhićeno više od 40 osoba za koje se sumnja da su se udružile u kriminalnu skupinu zbog utaje nešto manje od 50 milijuna kuna poreza.

foto:ilustracija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here