Nakon uspješno provedene akcije prikupljanja donacija za covid odjele dubrovačke opće bolnice, Udruga Bog Pravda Poštenje naše sugrađanke Ane Obradović Skračić pokreće novu humanitarnu akciju.

Ovoga puta će prikupljeni novac biti upotrijebljen za kupnju ginekološkog ultrazvuka koji bi bio dostupan svim trudnicama i pacijenticama.

-Namjera nam je kupiti jedan iznimno kvalitetan ultrazvuk za dubrovački Dom zdravlja kako naše sugrađanke, trudnice i sve pacijentice koje zahtijevaju pregled na njemu, ne bi trebale više ići u Split ili Zagreb – rekla nam je Ana Obradović Skračić koja sve to potvrđuje i iz osobnog iskustva, očekujući svoju treću bebu.

Novi račun za novu akciju

Na stranici Udruge stoji obavijest i najava, te novi račun koji je otvoren samo za ovu humanitarnu akciju.

-Ovaj put skupljamo za Ginekološki Ultrazvuk za Dom zdravlja Dubrovnik. Na to smo se odlučili jer mislimo i da mi u Dubrovniku trebamo imat jedan super aparat koji omogućava uspješnije dijagnosticiranje ginekoloških/trudničnih situacija, a da ne moramo trčati u Split ili Zagreb. Nadamo se da ćete i ovaj put bit s nama i da ćemo uspjet i u ovoj akciji, kako smo uspjeli za Covid odjel o.b.Dubrovnik.

Hvala Vam još jednom na svemu – napisale su organizatorice akcije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here