-Avio kompanija Jet2.com obavijestila nas je o produljenju letova prema zračnoj luci Dubrovnik što je izvrsna vijest u ovim izazovnim vremenima – poručili su iz Turističke zajednice Dubrovačko – neretvanske županije. Ostaje konekcija Dubrovnika s dva britanska grada, Manchesterom i Londonom i to tri puta tjedno sve do kraja listopada.

Posjetitelji iz Ujedinjenog Kraljevstva tradicionalno su među top 5 posjetitelja u našoj županiji, pa su tako od 1. srpnja do 17. kolovoza ostvarili 114.622 noćenja, a nadamo se da će  upravo produljenje letova omogućiti i još bolje rezultate s ovog iznimno nam važnog tržišta.

Turistička zajednica Dubrovačko – neretvanske županije je samostalno krajem srpnja i početkom kolovoza započela medijsku kampanju u Ujedinjenom Kraljevstvu, a u suradnji upravo s tvrtkom Jet2.com pokrenuta je i kampanja kojom su se promovirale destinacije diljem naše županije. Ukoliko epidemiološka slika i dalje bude povoljna možemo očekivati da će posjetitelji iz Ujedinjenog Kraljevstva ostvariti dobre rezultate i u ovoj 2021. godini – stoji u priopćenju TZ DNŽ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here