Britanska podružnica TUI-a, od početka kolovoza, nakon gotovo dvije godine pauze, vraća se u hrvatske zračne luke, donosi portal Croatian Aviation.

TUI UK pokreće svoje redovne letove prema tri hrvatske zračne luke – Dubrovniku, Splitu i Puli!

Nakon što je ovaj poznati britanski touroperator odustao od redovnih operacija prema Hrvatskoj u ljeto 2020. godine zbog utjecaja globalne pandemije (prometovali su zrakoplovi s drugih tržišta, poput Belgije i Nordica), kompanija se početkom kolovoza vraća s redovnim letovima iz Velike Britanije u tri spomenute hrvatske zračne luke.

Kapacitet naravno nije isti kao što je to bilo u ljeto 2019. godine, TUI UK će od početka kolovoza prometovati na 6 linija prema Hrvatskoj s ukupno 9 tjednih letova. Popunjenost naravno nije kao u vrijeme prije pandemije, no booking je, s obzirom na cjelokupnu situaciju i kasni start linija, vrlo dobar.

TUI uvodi dvije linije prema dubrovačkoj zračnoj luci:

  • linija London Gatwick – Dubrovnik – London Gatwick, jednom tjedno, nedjeljom,
  • linija Manchester – Dubrovnik – Manchester, jednom tjedno, nedjeljom

Prvi letovi prema Dubrovniku kreću već 01. kolovoza, prema Splitu dan kasnije, a prema Puli 03. kolovoza. Prema trenutnom planu kompanije, letovi će prema Dubrovniku prometovati do kraja listopada (31.10.), prema Splitu do 15.10., a prema Puli do 09.10.

Više pročitajte ovdje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here