Gradonačelnik Mato Franković na svom je FB profilu najavio dolazak ekipe CNN-a, točnije emisije Quest Means Business u Dubrovnik, koju prate milijuni gledatelja diljem svijeta.

“Prije tri godine kada sam prvi put gostovao u emisiji CNN-a Quest Means Business i pričao o održivosti turizma te o programu Respect The City smatrao sam tada to jednom od najvećih reklama za Grad jer Richard Quest je svjetski poznati novinar i njegova emisija ima milijune gledatelja širom svijeta.

Prošlu godinu u jeku pandemije ponovno su me pozvali da gostujem u navedenoj emisiji u trenutcima kada nas je Velika Britanija stavila na crvenu listu, a sada Quest Means Business dolazi u Grad Dubrovnik te ćemo 10. lipnja imati uživo razgovor upravo iz našeg Grada. Emisija će trajati puna dva i pol sata na CNN-u, a glavna tema bit će upravo naš Grad.

Jedna meni osobno dražih čestitki na izbornoj pobjedi upravo je bila ona ekipe Quest Means Business. Hvala svima koji su vjerovali u nas jer sve ono što smo radili i radimo danas se polako pokazuje. Nastavljamo dalje s promocijom našeg Grada”, napisao je gradonačelnik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here