Dubrovkinja Adriana Đurđević i hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta – Car izrekli su danas svoje zavjete pred Bogom, u dubrovačkoj Crkvi sv. Ignacija u nazočnosti svojih obitelji i mnogobrojnih prijatelja. Najslađi “gost” na ovom dugo planiranom vjenčanju bio je njihov sinčić Mauro koji je s čuđenjem gledao šušur oko sebe.

Adriana je za ovaj poseban dan odabrala vjenčanicu Matije Vuice, dok je Duje svojim elegantnim izdanjem posve dostojno pratio svoju lijepu suprugu.

Splitski 26-godišnji nogometaš i četiri godine starija magistrica prava, današnjom svečanošću po drugi put izmjenjuju bračne zavjete. Iza njih je, naime, više od godinu dana braka budući su se lani, 26. svibnja vjenčali u matičara.

Tada su, naime, još bile na snazi stroge epidemiološke mjere, zbog kojih su proslavili samo u krugu najbliže obitelji, a nisu htjeli odveć ni riskirati jer je Adriana tada bila u visokom, sedmom mjesecu trudnoće.

Za svjedoke svojih zavjeta u dobru i zlu pred Bogom, Adriana je izabrala svoju prijateljicu iz studentskih dana, Maru Zovko, a Duje svog prijatelja Antu Roguljića.

Za svečanu svadbenu večeru ponovno mladenci su izabrali atraktivnu tvrđavu Revelin i sigurni smo da lijepo raspoloženje i veselje nije pokvario ni jučerašnji poraz hrvatske repke od Austrije.

Neka im bude sa srećom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here