IZ PU dubrovačko-neretvanske poslali su priopćenje o sinoćnjoj nesreći u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene.

-Noćas, oko 00,45 sati na Mostu dr. Franja Tuđmana došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri osobna vozila i koja je za posljedicu imala dvije teško ozlijeđene osobe.

Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se sjevernom kolničkom trakom državne ceste D-8, iz smjera istoka u smjeru zapada, izlaskom iz zavoja na raskrižju državnih cesta D-8 i D-420, izgubio nadzor nad vozilom i prešao u južnu kolničku traku gdje je došlo do sudara njegovog vozila i prednjeg dijela osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka koje se kretalo navedenom kolničkom trakom iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 42-godišnjak.

Od udara se vozilo kojim je upravljao 42-godišnjak odbilo i prešlo na sjevernu kolničku traku gdje je u isto udarilo još jedno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka koje se u tom trenutku kretalo sjevernom kolničkom trakom, a kojim je upravljao 21-godišnjak. 

U ovoj prometnoj nesreći teže ozlijede zadobio je 42-godišnji vozač i 17-godišnji putnik iz prvog spomenutog vozila. 

Alkotestiranjem je utvrđeno da nitko od vozača nije bio pod utjecajem alkohola.

Za vrijeme trajanja očevida promet je na tom dijelu ceste bio u potpunosti zatvoren do 4,30 sati.

Neslužbeno saznajemo da su oba vozila, kojima su upravljali mladi vozači prometovala velikom brzinom u istom smjeru, svako u svojoj traci. Pitanje je jesu li se možda utrkivali i tako izazvali nesreću?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here