U kongresnom centru Javits u New Yorku je od 18. do 20. ožujka održan je sajam New York Travel & Adventures Show, na kojem je svoju ponudu predstavila i Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije.

Sajam New York Times Travel Show na kojem smo ranijih godina redovito nastupali, preuzeo je novi organizator, stoga novi naziv sajma i novi datum održavanja, dok je lokacija ostala ista.

Na štandu koji je zakupila Hrvatska turistička zajednica suizlagači su pored Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije bili Turistička zajednica Grada Zagreba, Splitsko-dalmatinske županije i Ličko-senjske županije.

-Prvi dan sajma bio je rezerviran samo za poslovnu publiku, dok su subota i nedjelja bili otvoreni za svih. Sajam je posjetilo oko 600 turističkih agenata, a ukupno oko 35.000 posjetitelja. Naš štand je bio jako dobro posjećen cijelo vrijeme održavanja sajma, a većina nam je rekla da jedva čekaju ponovno doći u Dubrovnik i Dubrovačko-neretvansku županiju. S obzirom na najavu avio kompanije United Airlines za nastavak izravnog leta New York – Dubrovnik i ove godine, bilo je poželjno ponovno predstaviti našu ponudu američkoj publici, javljaju iz TZ DNŽ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here