“Sreća je imati ovakvu profesoricu, sestre, mamu kraj sebe da razumiju da nakon dvije godine i više bolnice pukneš pa i na rođendan. Pa te pokušavaju smiriti na sve načine pa ne ide…”, zapisala je naša mlada sugrađanka Doris Bender koja se već dvije godine liječi od bolesti koja joj smanjuje funkciju pluća.

Bender je jučer, na petak 13., u bolničkoj sobi na zagrebačkom Jordanovcu proslavila rođendan. Rođendan je proslavila s liječnicom, prof. Sanja Popović Grle, kojoj je Doris i ovoga puta posvetila dirljivu objavu.

“Pa stvarno sam sretnica što imam profesoricu koja i nakon što ja 100 puta izgubim živce ona ni 101. put ne odustane, nego sve pomalo, nježno sa mnom. Dobili smo bitke kad sam bila najlošija a da nitko za to nije znao, umorne smo bile i ja i ona ali nismo odustajale, nije ni njoj lako gledati kada nisam dobro. Svima ali svima kojima treba pomoć vam želim da imate povjerenja kao ja u moju doktoricu i da imate približno dobru doktoricu kao ja jer je moja jedna i neponovljiva. A ako ozdravim od njenih zagrljaja , medalju joj treba dati što je sve sa mnom prošla i nikad nije odustala, kad su svi, ona je uvijek bila tu, UVIJEK I JEDINA! Još jednom sretan svima koji slave danas i hvala svima na čestitkama, ne uspijem odgovoriti svima posebno.Da nije bilo NJE ne bi bilo MENE. Moja jedna jedina prof. Sanja”, napisala je naša mlada sugrađanka.

Draga Doris, s malim zakašnjenjem, želimo ti sretan rođendan!

FOTO: FB, Doris Bender

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here