“Iako smo mi slavljenici, neka bude drugačije, pa ipak nam je 18. možemo što poželimo. Zato svih prikupljenih 76.200,00 kn za koje ste vi trčali, svi vi, a koje su nam uopće ponudili kao mogućnost Savez dubrovačkih sportova i Du motion i velika im hvala na tome, poklanjamo odjelu za neurologiju OB Dubrovnik za kupnju aparata”, napisali su iz Društva multiple skleroze Dubrovačko-neretvanske županije.

Pojasnili su i zašto su se odlučili na navedenu donaciju.

“Zbog svih ovih silnih godina što ste nam pomagali, zbog svake lipe koju ste nam srcem uplatili, što ste nam pružili ruku kada nam je trebalo, uputili lijepu riječ, pomogli nekome od naših članova, odvojili svaki volonterski dragocjeni minut, potpisivali Peticiju koju nije bilo lako potpisati, zbog svih medija koji su nas ljudski pratili. Zbog onih koji su nam i odmagali, zbog njih smo samo jačali….Smatramo da je potrebno kupiti aparat kojim ćemo se služiti svi mi,svi vi… i zbog toga što ponekad treba vratiti i biti zahvalan, voli vas Društvo multiple skleroze DNŽ”, poručili su.

Naime, u sklopu ovogodišnjem Du Motiona održana je i utrka građana na pet kilometara. Ove godine trčalo se za oboljele od multiple skleroze i podizanje svijesti o ovoj kroničnoj neurodegenerativnoj, autoimunoj bolesti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here