Šibenik je i ove godine domaćin finala izbora ‘Najljepša mama Hrvatske’ koje će se održati u subotu u Kući umjetnosti Arsen s početkom u 21 sat, javlja portal ŠibenikIN.

Izbor ove godine slavi jubilej, nastupit će 17 finalistica i jedna izvan konkurencije. U programu će ih svi imati priliku pobliže upoznati, a uz dvije krune bit će podijeljeno i ukupno sedam lenti u različitim kategorijama.

‘Finalistica je 17, no jedna je izvan konkurencije. Naime, svake godine dobijemo brojne upite mama koje nemaju hrvatsko državljanstvo, te smo ove godine odlučili napraviti iznimku. Britanka Emily će se predstaviti kao i druge mame, no neće biti bodovana niti će moći osvojiti lentu. Emily je doista željela samo sudjelovati u natjecanju, a mi smo joj to ove godine omogućili. Ona je prva mama koja nema hrvatsko državljanstvo, a koja će biti na pozornici s drugim mamama’, kažu organizatori.

Emily sa suprugom uoči premijere predstave Gatsby – glam & fire u Kazalištu Marina Držića 2020.

Emily je prije sedam godina upoznala svog supruga dubrovačkog kapetana Joza Glavića i tada se preselila u Dubrovnik. Rođena je Engleskoj, u Bathu. Završila je Akademiju dramske umjetnosti. Nakon uspješnih nastupa u kazalištima diljem UK, pjevačku karijeru nastavlja na cruise kompanijama Fred Olsen Cruise Lines te Aida. Upravo ju je posao na kruzeru doveo do Dubrovčanina s kojim je zasnovala obitelj. Sudjelovala je i u glazbeno- plesnoj predstavi izvedenoj u Kazalištu Marina Držića Gatsby – glam & fire.

Iza kulisa plesne predstave Gatsby kriju se predivne ljubavne priče dubrovačkih pomoraca

Najljepša mama bira se u dvije kategorije, u onoj od 23- 39 godina natječu se Jelena Konjić s  Krka, Maja Kelemen iz  Zagreba, Jovana Topić iz Klinča Sela, Elvita Škorić Velike Mlake, Ivana Žunac iz Karlovca, Ivana Nikolić iz Voćina, Dragana Skrovec iz Turčina, Daria Matošić Božan iz Splita, Iris Stanin s Ugljana, Antonela Lozančić iz Kaštel Lukšića i  Emily Glavić iz Dubrovnika.

Slatki razlog ranijeg iskrcaja kapetana Joza Glavića

U kategoriji Dijamant natječe se šest dama, a među njima i Šibenčanka Božena Bajalica. Za titulu se uz nju ‘bore’ i Ivančica Vrbos iz Rijeke, Sanela Škorput iz Zagreba, Katarina Vrca iz Sinja, solinjanka Katja Podrug i Diana Rančić iz Sinja.

Između bodovanja, gledatelje će zabavljati popularni šibenski pjevač Branimir Bubica.

Također, svi oni koji neće biti u mogućnosti pogledati program u KU Arsen, mogu isti pratiti putem  livestreama preko Facebook stranice Najljepša Mame Hrvatske.

Iako se njen nastup neće bodovati, sigurni smo da će Emily oduševiti svojim nastupom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here