U Caritasovoj akciji pod nazivom „Budi moj sveti Nikola” moguće je sudjelovati na Facebook stranici Caritasa Dubrovačke biskupije. Moguće se zapisati na popis, na kojem se nalaze 74 dječje želje, skrivene pod inicijalima i godištem djeteta, kupiti poklon te ga dostaviti u prostor biskupijskog Caritasa do 1. prosinca 2021.

Caritas Dubrovačke biskupije, već tradicionalno, povodom blagdana Svetog Nikola, organizira podjelu poklona u sklopu „Dječjeg Caritasa”. Ove godine proslava će biti obogaćena poklonima po dječjim željama.

Djelatnici biskupijskog Caritasa djecu korisnike Caritasove pomoći su pitali što bi voljeli dobiti te njihove želje, pod inicijalima, godištem i spolu, objavili na svojoj službenoj Facebook stranici.

„Imamo ukupno 74 vesele dječje želje, koje ćemo rasporediti u 3 popisa. Svi naši sugrađani, ali i svi ljudi dobre volje iz drugih dijelova Hrvatske mogu sudjelovati. Proces je jednostavan: zapišete se ispod objave, pričekate da vam potvrdimo da je ”želja baš vaša”, poklon kupite, označite ga rednim brojem i inicijalima te donesete ili pošaljete u naš Caritas” – poručuju iz Caritasa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here