Sinoćnja emisija “Večera za 5 na selu” u kojoj sudjeluju Dubrovčani, ali i oni koji su krajnji jug odabrali kao svoje mjesto življenja osvojila je srca gledatelja. Svoje kulinarske sposobnosti pokazala je Brazilka Priscila Martinović koju je ljubav dovela u dubrovački kraj. Prihvatila je sve ono što je tradicionalno bilo dubrovačko ili konavosko, ali je dodala i malo svoje osobnosti, začinila je sve to na brazilski način. Gledatelji su ispod naše objave ostavili vrlo pozitivne komentare, kazali su između ostalog kako je ovo najbolja ekipa do sada.

Od aperitiva do deserta Priscila je objašnjavala kako je spojila južnoameričku i mediteransku kuhinju. Neizostavni tradicijski detalji na stolu odmah su primijetili Ivana, Karloti, Zoran i Matej. Nisu previše kalkulirali u ocjenjivanju što su odmah primijetili i gledatelji, a njihova pozitivna energija prštala je kroz male ekrane.

“Do sada najbolja ekipa bravo”, komentirala je jedna naša čitateljica.

“Ponosna na naše, prvi tjedan da nema negative”, komentirala je druga čitateljica.

Neki su pohvalili domaćicu Priscilu za koju su kazali kako je jako vesela i opuštena.

“Ova cura je trebala dobit 10. Pa koji trud, doček, spoj tradicije i modernoga. Za 10”, napisala je čitateljica na našem portalu.

“Ovo je najjači tjedan ikad Večere za 5. Svaka čast”, komentirala je još jedna naša čitateljica.

Gledatelji su uočili kako su svi kandidati jako opušteni, kako uživaju u isprobavanju specijaliteta, a vjerojatno nisu ostali ravnodušni ni na iznenađenje na kraju. Priscila je spojila Linđo i sambu, bila je to zanimljiva kombinacija tradicionalnog plesa, sambe i lijerice.

S pozitivnim komentarima dočekani su i ostali dosadašnji domaćini, te je pozitiva ono što očito svi naglašavaju i što im godi u ovom vremenu kad se drugima samo traži “dlaka u jaju”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here