Na sastanku odbora Badminton Europe 29. listopada održanom u Bruxellesu, Europsko prvenstvo za seniore 2024. dodijeljeno je Hrvatskom badmintonskom savezu, koje će se održati u Dubrovniku od 20. do 27. listopada 2024. godine.

Hrvatska je prošle godine trebala biti domaćin 14. prvenstva Europe u Zadru, no zbog pandemije je otkazano. Direktorica Renna Unt BEC-a i predsjednica odbora za evente oduševljena je viješću.

“Posebno je zadovoljstvo što se ova manifestacija održava u Hrvatskoj nakon prisilnog otkazivanja iste prošle godine. Zahvalna sam što je Hrvatski badminton savez ostao posvećen i još uvijek je zainteresiran za domaćinstvo ovog važnog događaja za sve veterane. Zaista nam je drago vidjeti da se veterani iz cijele Europe mogu vratiti na terene i boriti se za naslove europskih prvaka.”

Predsjednik Hrvatskog badmintonskog saveza i BK Dubrovnik, član Komisije BEC-a Ratko Galjer uvjerava sudionike da će prvenstvo biti nezaboravno.

“Veliko mi je zadovoljstvo organizirati prvenstvo u Dubrovniku, gradu koji je već bio domaćin sjednice Upravnog odbora i Kongresa BEC-a. 2024. godine očekuje nas veličanstven događaj u kojem će svi sudionici uživati. Dubrovnik će zasigurno ponuditi nezaboravna iskustva kojih će se svi rado sjećati.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here