Europski seniorski judo kup Dubrovnik 2022. okupio je u dubrovačkoj sporskoj dvorani 235 natjecatelja iz 24 zemlje među kojima je i ekipa iz Ukrajine.

Uime Dubrovačko-neretvanske županije sudionike Judo kupa pozdravila je privremena pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Ana Čeović. “Izuzetno mi je drago što vas mogu pozdraviti uime župana Nikole Dobroslavića i u svoje osobno ime u Dubrovniku koji je imao dosta prilika biti domaćinom velikih sportskih natjecanja, a ovim kupom taj niz je uspješno nastavljen. Mi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji kroz naš upravni odjel i putem javnih programa u sportu nastojimo poticati sve sportske klubove i udruge, njihov rad, akcije i manifestacije, a judo zauzima posebno mjesto u našoj županiji poznatoj po vrsnim judašicama i judašima” – istaknula je privremena pročelnica Ana Čeović poželjevši natjecateljima puno sreće, sportskog duha i fairplaya.

Uime Grada Dubrovnika okupljene je pozdravila zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, a glavni tajnik HJS Hrvoje Lindi natjecanje je proglasio otvorenim.

Organizator dvodnevnog natjecanja je Hrvatski judo savez, a tehnički organizator je Judo klub Dubrovnik 1966. Na borilištima u sportskoj dvorani u Gospinom polju boje Hrvatske će braniti 38 natjecatelja od čega je njih 6 iz Dubrovačko nertevanske županije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here