Privuklo me baš ovo mjesto, ne ova njegova ljepota već ovi miri i slavna povijest koja se u njima odvijala. Vama koji govorite da vam je neprimjereno što boravim ođe, a primjereno vam je to da ste nakon završenih velikijeh skula od spečalog zvanja zaposlili se kao stručnjaci i koristiti isto, na plaću od poreza građana. Ma kad dohodite na poso, pa kad izlazite ‘na kafu’ i kad se vraćate doma ništa ne vidite perke patite od grandece. Erbo da gledate, viđeli bi sve što bi trebali i morali viđet’ i onda bi dosad ona dva kamena koja samo što nijesu ispala na kantunu Boškovićeve ulice i Straduna bila popravljena. Ma para mi se da ni ne znate đe se to nalazi – stoji u priopćenju za javnost koje je novinarima u ime Anastazije uručio Srđan Kera, arhitekt njenog novog dvora ispred Dvora.

Anastazija je dobila i kušin od čistog pamuka, obloženog crvenim velurom. K’o prava miljenica dubrovačkog puka.

Nakon što su, naime, ispred Kneževog dvora u Gradu uklonjene improvizirane kućice za gradske mačke, jutros se pojavila jedna, sasvim neprimjetna, posebna kućica, koja se potpuno uklapa u arhitekturu Dvora.

Srđan Kera je uz pomoć Marka von Bloemena jutros postavio pravu palaču za 17-godišnju princezu Anastaziju. Uz volju i talent za svaki problem postoje kreativna rješenja.

FOTIO: FB Gradski kotar Grad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here