Ekipi dubrovačke “Večere za pet” prije mjesec dana je pljeskala cijela Hrvatska, oduševljena njihovom pozitivnom vibracijom i dobronamjernošću kojom su pristupati ocjenjivanju svojih “suparnika”! A oni sada ponovno dokazuju da su ekipa za pet! Ponovno su se okupili, odazvali su se humanitarnoj akciji i ponovno će kuhati – za svoje sugrađane i sve one koji žele kušati njihove delicije i novac od večere donirati za opremu potrebnu covid odjelima dubrovačke opće bolnice! Što reći, nego, svaka vam čast ljudi!

Priscila, Matej, Ivana, Zoran i Karlotti ponovno kuhaju s plemenitim ciljem!

Dakle, 12. studenog vesela ekipa će od 19 do 23 sata u Restoranu Mimoza kuhati na humanitarnoj večeri s koje će se cijeli prihod uplatiti za kupnju opreme za covid odjele dubrovačke opće bolnice. Ivana, Priscila, Karlotti, Zoran i Matej su osmislili dva jelovnika, jedan mesni i jedan riblji, svaki s tri slijeda za koje su izabrali recepte koje su spravljali u “Večeri za pet”.

Mesni dernek kako su nazvali mesni jelovnik sastoji se od:

Brusketi sa tri vrste namaza

Domaće njoke u umaku od junećeg mesa

Mix sezonske salata

Torta „Mimoza“

Morski zicer ili riblji jelovnik sadrži:

Crni rižoto sa sipom i gamborima

Pečena riba s povrćem, mediteranske mirodije

Mix sezonske salate

Torta „Mimoza“

Cijena jelovnika po osobi je 150,00 kn.

Sredstva prikupljena od večere uplaćuju se na račun udruge BPP, koja dalje idu za ciljane donacije Covid odjelima OB Dubrovnik.

Mjesto na večeri je potrebno unaprijed rezervirati i to do 11. studenog do 15 sati na brojeve telefona:

099 33 21 071 i 020 411 157. 

Zbog epidemioloških mjera mjesta su ograničena, stoga ne oklijevajte i ne čekajte, nego rezervirajte svoja mjesta na vrijeme.

Prilikom rezervacije potrebno je odmah prijaviti i jelovnik za koji ste se odlučili, a zbog epidemioloških mjera, za dolazak u restoran morate imati Covid potvrdu. Sve koji dođu na večeru očekuje bogata tombola i zabavni program u kojemu će sudjelovati naši veseli kandidati Večere za pet.

Za one koji iz nekog razloga ne mogu doći i pružiti podršku ovoj hvale vrijednoj akciji, omogućit ćemo dostavu jela na području grada, a ukoliko vam više odgovara takvo sudjelovanje u ovoj humanitarnoj akciji možete zvati također na brojeve 099 33 21 071 i 020 411 157.

Zapišite i memorirajte ove brojeve, sudjelujte u ovoj akciji i napravite nešto dobro za sebe i sve one koji će trebati zdravstvenu skrb na covid odjelima dubrovačke opće bolnice – poručuju organizatori akcije, Udruga Bog, Pravda i Poštenje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here