U svakoj sezoni ‘Večere za 5 na selu’ upoznamo brojne zanimljive kandidate koji u najboljem svjetlu žele predstaviti svoj kraj, jela i naposljetku sebe, a posljednju, 14. sezonu popularnog kulinarskog showa definitivno su obilježile ekipe iz Dubrovnika i Like!

Gledatelji su uistinu uživali u kulinarskim sposobnostima obje ekipe, a dodatno ih je oduševilo što su kandidati realno komentirali sve što su kušali i bez fige u džepu svakog domaćina zasluženo nagradili visokim ocjenama.

Ekipu iz Dubrovnika činili su KarlotiPriscilaMatejZoran i Ivana, koja je kasnije zavidno kulinarsko znanje demonstrirala i u showu ‘Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’ i pobijedila! Osim prekrasnih kulisa, svježih delicija iz mora i ukusne mediteranske hrane, gledatelji su mogli vidjeti i fuziju brazilske i hrvatske kuhinje, kad je domaćica bila Brazilka Priscila, a večere su prolazile u opuštenom i veselom tonu jer je baš svima bilo najvažnije da se dobro zabave. Naravno, u takvom društvu, ni dobre ocjene nisu izostale pa su u dubrovačkom tjednu padale smo devetke i desetke. Naposljetku su Matej i Zoran imali maksimalan broj bodova, no svi su zaključili da je Zoran za nijansu bolji, a mladi kontrolor leta nije nimalo bio tužan zbog toga.

„Zoran je imao fantastičnu večeru i drago mi je što nisam kuhao nakon njega“, komentirao je Matej, a ostatak ekipe dodao: „Osjetila se ljubav u hrani. Zorane, ti si svima favorit!“ Glazbenik je bio jako sretan zbog pobjede, baš kao i gledatelji koji su imali samo riječi hvale za dubrovački tjedan.

„Savršeni svi skupa, užitak ih je bilo gledati. Svaka vam čast, jedini kandidati otkad postoji ‘Večera za 5’ koji su položili sve ispite. Od divnih osobnosti do savršenog kuhanja. Bravo!“ samo su neki od niza pohvalnih komentara na društvenim mrežama.

I kad se činilo da je gotovo nemoguće se ponovi nešto slično, pojavili su se LičaniSonjaMarinkoDijana i bračni par Tomislav i Božana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here