Agencija za mobilnost i programe EU odobrila je Ekonomskoj i trgovačkoj školi financiranje još jednog projekta. 

Riječ je o projektu „Pokreni posao!“ koji je bio prijavljen na Poziv za dostavu prijedloga za 2021. godinu za program Erasmus+, Ključna aktivnost 1 – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.  

“Od ukupno dva prijavljena projekta u 2021. godini, sada oba projekta imaju odobrenje za financiranje što znači da smo kao prijavitelji za prošlu godinu bili 100 posto učinkoviti. 

Podsjećamo da nam je prvi projekt „e-School Bank“ u 2021. godini odobren za financiranje u okviru Ključne aktivnosti 2 – Suradnja za inovacije i razmjenu dobre prakse u strukovnom obrazovanju. 

Projekt „Pokreni posao!“ trajat će jednu godinu i bit će usmjeren na razvijanje i jačanje poduzetničkih kompetencija učenika svih smjerova naše škole uz širenje i jačanje njihovih kompetencija komunikacije na stranom jeziku,digitalnih i osnovnih kompetencija u tehnologiji.  

U okviru projekta planirana je mobilnost za 18 učenika koja će se odvijati u Irskoj u Dublinu  tijekom lipnja ove godine”, poručila je ravnateljica škole, Suzana Đurđević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here