Digitalni poduzetnik Filip Puljizević, koji ovih dana puni medijske stupce zbog iznesenih optužbi više građana za prevare preko ulaganja u kriptovalute, gostovao je danas u emisiji Na dnevnoj bazi Libertas televizije.

U polusatnom razgovoru s voditeljicom Brunom Papić, na sve to odgovara kako je i on prevaren, obzirom da su čelni ljudi projekata koje je on preporučivao završili osuđenima. Naglašava konstantno kako on nije financijski savjetnik te samo ljudima promovira projekte u koje bi mogli uložiti višak novaca. 

“U svojih 28. godina nisam nikada prevario, iznudio, nagovarao, prisilio… niti sudjelovao u nekakvom organiziranom kriminalu, to je broj jedan. Pod dva, ta tematika je opširna i dosta je sve prikazano jako površno na jednoj razini koju razumijem. Želim reći da svi znamo da se u školskim klupama ne priča o financijskoj pismenosti, porezu i ostaloga. Onda dolazi do toga da jako mlada populacija dolazi, ja znam s koje strane je krenulo ovo, mogu reći nekakvo javno blaćenje moga imena i moje reputacije. Znam točno sve, ali ne krivim te osobe niti. I ja sam bio mlad i imao 18-19 godina i radio sam nepromišljene izjave i stvari, ali naglasit ću koliko god je to prikazano u najcrnjem obliku ja sam još uvijek građanina Hrvatske i dostupan sam svima koji su htjeli izjavu”, rekao je.

Govori kako je davao preporuku u što on ulaže svoj novac, ali naglasio je kako se radi o ogromnom riziku. Također, naglašava kako on nikad nije ulagao novac koji je ključan za njegov svakodnevni život, dakle nije išao u rizik koji bi mu ugrozio svakodnevicu. 

 “Govorio sam da ulože novac koji neće utjecati na životnu kvalitetu, a preporučio bih ga i bez provizije. Sada je vrijeme za kupovinu kada je tržište palo, a kada je zeleno tada se prodaje”, rekao je.

Emisiju možete pogledati ovdje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here