Odabrani su finalisti medijske nagrade Zlatni Studio u svih 19 kategorija. Prvi krug glasanja je zaključen i izbrojeno je rekordnih 349.154 glasova, a u sljedeća četiri tjedna očekujemo rasplet, kako bismo 4. veljače doznali tko su ovogodišnji laureati. Među finalistima su i naše Dubrovkinje i Dubrovčani.

I to grupa Silente koja konkurira u izboru za najbolju pjesmu svojim hitom Poljubi me za kraj, uz još Ninu Badrić s pjesmom Ja još uvijek imam istu želju te klapom Cambi s pjesmom Zaljubljen.

Među najboljim TV novinarima je uz Gorana Milića i Danku Derifaj i naš Andrija Jarak, koji je nedavno s Nove TV prešao na RTL.

Za najbolju filmsku glumicu nominirana je naša sugrađanka Gracija Filipović i to za glavnu ulogu u filmu Murina, zatim Anja Šovagović za glavnu ulogu u filmu Plavi cvijet te Marina Redžepović za glavnu ulogu u Zbornici.

Ne iznenađuje činjenica da je u finalu izbora za najbolji ovogodišnji hrvatski film i višestruko nagrađivana Murina redateljice Antonete Alamat Kusijanović uz
Zbornicu Sonje Tarokić i Plavi cvijet Zrinka Ogreste.

Čitatelji sljedeća četiri tjedna mogu glasovati za finaliste na jutarnji.hr, a dobitnici nagrada bit će objavljeni 4. veljače.

Večer pobjednika, odnosno dodjele nagrada prenosit će se na Prvom programu Hrvatske televizije u studiju “Anton Marti”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here