Hotelska grupacija Maestral iz Dubrovnika najavljuje snažan investicijski ciklus u slijedećih  nekoliko  godina. Hotel Adriatic prva je najavljena investicija, koja će hotel sa sadašnje dvije zvjezdice pretvoriti u elegantan hotel kategorije četiri zvjezdice, istovjetnog kapaciteta od 140 luksuznih smještajnih jedinica. U nastavku prenosimo dio njihovog priopćenja.

Osim toga, na pet etaža, visine do 21,99 m, planira se i moderan restoran s prostranom taracom i shopping promenada i brojni popratni sadržaji. Hotel će imati i vlastitu garažu. Atrakcija novog hotela Adriatic bit će krovni bazen sa sunčalištem.

Hotel, u kojem će raditi 70-tak djelatnika, bit će otvoren cijelu godinu. 

Istovremeno, pristupit će se i adaptaciji Hotela Uvala, kategorije četiri zvjezdice i kapaciteta 51 smještajne jedinice, a planirana je obnova interijera hotela, smještajnih jedinica, wellness i spa centra te svih ostalih sadržaja hotela. Planirana investicija rekonstrukcije hotela Adriatic i adaptacije hotela Uvala iznosi 150 milijuna kuna.

“Rekonstrukcijom hotela Adriatic, koji će se s postojeće dvije zvjezdice preobraziti u elegantan hotel, kategorije četiri zvjezdice, te ulaganjem u kvalitetu usluga i servisa, podižemo ljestvicu kvalitete dubrovačke turističke ponude s još jednim luksuznim hotelom koji će izravno doprinijeti gospodarskom rastu cijele destinacije kao i hotelske grupacije Maestral”, istaknuo je  Joško Prkačin, predsjednik uprave grupacije.

Za rekonstrukciju hotela Adriatiac ishodovana je građevinska dozvola. Početak radova planira se u jesen. Novi hotel Adriatic otvorit će se krajem 2023. Po završetku rekonstrukcije hotela Adriatic i adaptacije hotela Uvala  investicijski ciklus hotelske grupacije Maestral planira se nastaviti rekonstrukcijom wellness hotela Vis, za kojeg je u tijeku ishodovanje potrebnih dozvola, i podizanje kategorije sa sadašnje tri na pet zvjezdica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here