Grad Dubrovnik objavio je javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području Grada. Gradonačelnik Franković pozvao je sve koji ispunjaju kriterije da se prijave. “Jamčim vam da će postupak biti javan, transparentan i pošten”, poručio je.

“Dragi sugrađani, danas je objavljen Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada.

Pozivam sve one koji udovoljavaju raspisanim uvjetima da se prijave.U komentarima sam često znao pročitati kako pojedinci sumnjaju u postupak dodjele stanova. Jamčim Vam da će postupak biti javan, transparentan i pošten. Svaki korak nakon zaprimanja dokumentacije bit će javan.

Po prvi put u Republici Hrvatskoj moći ćete svjedočiti live prijenosu otvaranja natječajne dokumentacije za dodjelu stanova. Također, svi podnositelji zahtjeva imat će uvid u dokumentaciju drugih podnositelja zahtjeva. Želimo da upravo ovaj model pokaže najvišu razinu transparentnosti”, poručio je gradonačelnik putem svog Facebook profila.

[GRAD OBJAVIO JAVNI POZIV ZA DAVANJE U NAJAM STANOVA IZGRAĐENIH U MOKOŠICI RADI STAMBENOG ZBRINJAVANJA MLADIH…

Posted by Mato Frankovic on Saturday, February 5, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here