Svi zaposlenici gradske uprave će za mjesec svibanj dobiti plaće prema koeficijentima koje su imali prije pandemije koronavirusa, a nakon što se vide financijski učinci nadolazeće sezone, gradonačelnik Mato Franković im je obećao dodatno povećanje od 10%. Ujedno im se zahvalio na strpljenju koje su pokazali tijekom protekle dvije godine tijekom kojih su im plaće bile umanjene za 10 posto.

Nakon što je potpisao zaključak o povratku plaća “na staro” o tome je obavijestio svoje pročelnike koji su o tome trebali obavijestiti sve zaposlenike gradske uprave.

Plaće prema koeficijentima koji su bili na snazi prije pandemijskog vremena i krize zaposlenici će, dakle, dobiti u lipnju, no gradonačelnik i dalje upozorava na “ozbiljnost prilikom financijskog poslovanja, te kako se nema namjeru ulaziti u ozbiljnije radove koji se financiraju iz proračunskih sredstava”.

-Obveza svih financijskih usklađenja s pročelnikom Vojvodićem i dalje ostaje na snazi, a samo o svima nama ovisi hoćemo li uistinu uspjeti zadržati financijsku stabilnost – zaključio je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here