Uoči sutrašnjeg cijepljenja bez najave, dubrovački gradonačelnik Mato Franković, uputio je novi apel građanima, a posebno mladima te ih pozvao na cijepljenje. Dodao je i kako u posljednja dva dana bilježimo trend blagog rasta brojki.

“Brz rast nas vodi u crveno, a svi znamo što to znači”, poručio je te se potom obratio antivakserima. Kazao im je da ostanu doma te da po Faceboku i dalje komentiraju da će cijepljeni biti čipirani, magnetizirani, sterilni.

“Dragi sugrađani, kao što možete vidjeti u dnevnim objavama o brojci oboljelih, posljednja dva dana bilježimo trend blagog rasta. Navedeno nije dobro budući da ovisno o kontaktima zaraženih navedena brojka, kada uzmemo i brojku gostiju u Gradu može početi rapidno rasti. Brzi rast nas vodi u crveno, a svi znamo što to znači. Apeliram na sve Vas, a posebno mlade da se cijepe”, napisao je u u Facebook objavi gradonačelnik Mato Franković.

Podsjetimo, novo cijepljenje bez najave održat će se sutra, u Studentskom centru, od 15 do 19 sati.

“Većim brojem cijepljenih postići ćemo manju mogućnost zaraze na području našeg Grada. Dragi antivakseri, Vi se nemojte cijepiti, slobodno ostanite doma i komentirajte na Facebooku i web portalima kako ćemo svi mi koji smo se cijepili biti čipirani, magnetizirni, sterilni itd…OBLITI PRIVATORUM PUBLICA CURATE”, poručio je gradonačelnik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here