Zbog epidemioloških mjera Dubrovačke ljetne igre se ove godine odvijaju u nešto strožem režimu za gledatelje, ali za ulazak na generalnu probu koja je oduvijek bila prvi “test” za izvođače i organizatore, neće trebati imati ni covid potvrdu niti bilo kakav drugi dokaz da niste zaraženi. Organizatori su se za generalnu odlučili ograničiti broj gledatelja na 300, a pojašnjavaju i kako do ulaznica:

Generalna proba Svečanog otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara tradicionalno će se održati 9. srpnja u ponoć ispred crkve sv. Vlaha no zbog  ograničenog broja mjesta slijedom COVID mjera, ulaznice će biti potrebno preuzeti ranije u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1).

Kapacitet publike s uključenom fizičkom distancom na generalnoj probi je 300 osoba.

Ulaznice se preuzimaju u Festivalskoj palači, danas, 8. srpnja od 9:00 do 21:30 i u petak 9. srpnja od 9:00 do 23:00 sata, a pri preuzimanju je potrebno samo ostaviti ime i prezime te kontakt telefon.

Ulazi kroz ulicu Lučarica i sa Straduna će biti otvoreni od 23:30 sati. Publiku se moli i da koristi dezinficijense za ruke dostupne na ulazima.

Fotografija: generalna proba Igara iz 2018. godine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here