Sva ukrajinska dječica su dobrodošla na druženje i besplatne treninge u prostore kluba Gladijator. Eto, tko ima izbjeglice neka pošalje djecu u dvoranu da se malo iskaču i opuste u terminima naših dječjih grupa uz profesionalnog trenera koji je također Ukrajinac pa mogu normalno komunicirati – poziv je koji stiže iz dubrovačkih Gladiatora Croatia koji vježbaju u svom prostoru u Sportskoj dvorani u Gospinom polju.

Objavili su ovo Gladiatori meka srca u fb komentaru ispod teksta na dubrovniknet-u a koji se odnosio na susret koji je organizirao Crveni križ s ukrajinskim izbjeglicama u Dubrovniku. Među njima je 29-oro djece.

Trener, Ukrajinac Sergej Vakirin stigao je u klub početkom ožujka, on je bivši trener ukrajinske boksačke reprezentacije, a s djecom izbjeglom od rata iz napadnute Ukrajine vježbat će svakog dana u 9.30 i 16.30 sati kada se održavaju treninzi s ostalom dubrovačkom djecom.

Fotografija s novim trenerom snimljena je početkom ožujka kada su Boks klub Dubrovnik, Kickboxing klub Dubrovnik kao i MMA klub Gladijator objavili svoje jako pojačanje u radu s novim trenerom.

Svaka čast!

foto:fb gladiator croatia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here