Goge Knego i njezina mama Magda, već duže vrijeme uz pomoć dobrih ljudi bore se za bolju budućnost, što prije svega znači rehabilitacija malene Goge, koja na žalost puno košta. No mama Magda nije odustala, a nakon rehabilitacije u poliklinici Glavić Goge sada samostalno sjedi, jede sama, priča, crta, pjeva, raspoznaje boje…samo još nije stala na svoje noge. Magda se putem FB profila obratila javnosti za pomoć, kako bi Goge mogla nastaviti svoj put ka boljem životu. Njezin post prenosimo u cijelosti.

Dragi naši prijatelji, velikog otvorenog srca…jesmo li spremni još jednom zavrtiti krug SREĆE za nasu Gogu za GOGIN KORAK? Naime ovo je zadnji ciklus ove godine u iznosu od 90 000kn, već do godine ćemo moći vježbati jačim intenzitetom samo do travnja, a onda ja uz Božju pomoć se vraćam na svoje radno mjesto, a Goga će raditi uz asistenta pripreme za školu i održavanje postignutih rezultata. Zato bi Vas zamolili i ovaj put za pomoć, jedna kava pa i 1 kuna nama mnogo znači, Gogi veliki korak naprijed u bolju i sigurnu budućnost.

Još jednom Vam se od zahvaljujemo. Svi već znate našu priču, i da Goga nije govorila ,ni otvarala ruke, gutala, sjedila, hodala…dok nije počela vježbati u Poliklinici Glavić uz terapije individualne doma. Ona sada sjedi, jede sama, priča, crta, pjeva, raspoznaje boje …ma skoro sve sto sva “normalna” djeca mogu. Ali…još nismo stali na noge, ali isto tako znam i vjerujem da HOĆEMO!

Molimo Vas i ovaj put da nam pomognete skupiti sredstva za njen korak, da u školu krene s hodalicom, da jednog dana potrči meni u zagrljaj…Znamo da njen tata odozgo moli za to, a vi nas gurate i pomažete odozdo-naša zemaljska vojska anđela! Molim vas da što više podijelite makar apel i to je dovoljno i da nas i dalje pratite u molitvama.

Hvala Vam, vole Vas Goga i mama

Uplate ZA GOGIN KORAK

TEKUĆI RAČUN OTP BANKA HR5324070003262082133

ŽIRO RAČUN HR8724070003106675881

ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA SWISS CODEOTPVHR2X

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here