Gradonačelnik Franković se putem Facebooka u objavi koju je naslovio “Još jedna izgubljena presuda ili još jedan “kostur iz ormara””, osvrnuo na presudu po kojoj Grad mora platiti više od 400 tisuća kuna za ogradu koja je postavljena, a kako je naveo gradonačelnik “navodno” nikad nije bila naručena.

“Uz otežano financiranje uzrokovano korona krizom istovremeno svako malo nam dolaze na naplatu presude, odnosno “kosturi iz ormara” bivše gradske uprave. I lako nas je prozivati kako smo digli kredite za financiranje ključnih gradskih projekta poput stanova za mlade, ceste prema Pobrežju, škole Montovjerna i druge oku vidljive projekte, a istovremeno ignorirati cijeli niz presuda koje stalno moramo plaćati zbog tuđe nepromišljenosti”, napisao je u objavi gradonačelnik.

“Ovaj put moramo platiti više od 400 000 kuna za ogradu koja je postavljena, a nikad “navodno” nije bila naručena. Međutim, moj posao je rješavati i ono naslijeđeno i zbog toga se ne žalim. Ali, ono što sigurno znam jest kako mom nasljedniku ili nasljednici neću ostaviti ni jedan jedini rep iza sebe”, poručio je gradonačelnik.

Još jedna izgubljena presuda ili još jedan ‘kostur iz ormara’ Uz otežano financiranje uzrokovano korona krizom…

Posted by Mato Frankovic on Tuesday, January 4, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here