Grupa broji 8001 člana. Nitko se ovome nije nadao, ali postali smo svjetski. Od naših Konavala do Australije pa do Južne Amerike, preko Sjeverne i nazad u Evropu. Od gradova prednjači Dubrovnik, Konavle, Župa, Zagreb i Split. Tu su nam udarne snage. Hvala vam draga čejadi, što pratite nas koji pišemo. Postali smo k’o novina na koju se obavezno ide svaki dan pogledat što ima novoga u Konavlima. Svima koji nijesu Konavjani hvala što su nam tu, jer Konavjani su čejad koja tuđe poštuju, a svojim se diče. I tako će akobogda bit zavazda. A mi uz božju pomoć tjeramo dalje. Živjeli u nadi i u molitvi da će svijetom vladati mir. Amen dabogda – zapisala je administratorica Kate Bećir koja je pokrenula fb grupu Zavazda Konavle koja je naišla i nailazi na veliki odjek javnosti i puno šire od granica Konavala.

Sve su novosti na njoj, od toga tko se rodio, oženio ili udao, preminuo, do zabave koja riječ što znači i što se događa na društvenoj sceni najjužnije konavoske općine.

Jedino što administratorica i pokretačica grupe nikako ne dopušta to je vrijeđanje i svađanje, ona politiku u svoju butigu neće.

A, to je i najavila prilikom pokretanja grupe 2016. godine.

Grupa “Zavazda Konavle”, je nova Konavoska grupa kojoj je cilj spojiti stare i mlade te našu čejad iseljenu vanka i svu čejad koja vole i poštuju lijepe nam Konavle. Cilj nam je informirat Vas i o društvenim događajima u Konavlima …Konavlima kroz prošlost i sadašnjost… te kako vidite Konavle u budućnosti. Pišite, šaljite slike i obavijesti, bez politike i vrijeđanja po bilo kojoj osnovi. Hvala…čejadi moja.. Ovaka druženja postaju sve potrebitija.. Zato pišimo,slikavajmo..odmorimo se na tren od svakodnevnice..Hvala!!! – zapisala je Kate Bećir prije 6 godine.

I toga se drži.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here