U sportskoj dvorani u Gospinom polju i danas je održan organizirani punkt cijepljenja protiv koronavirusa.

Građanima su bila dostupna cjepiva proizvođača Comirnaty (Pfizer), Janssen (Johnson&Johnson) i Spikevax (Moderna Biotech).

Prema podacima nadležnih službi, na punktu u Gospinom polju danas su cijepljene 693 osobe, od čega 60 prvom dozom, 103 drugom dozom te 530 booster dozom.

I današnji punkt organiziran je u suradnji Doma zdravlja Dubrovnik, Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije te Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije.

Cijepljenje svih zainteresiranih hrvatskih državljana za prvu, drugu i booster dozu biti će u srijedu i četvrtak 19. i 20. siječnja 2022. u vremenu od 8:00 do 12:00 sati u Sportskoj dvorani u Gospinom polju.

-Napominjemo da booster dozu mogu primiti sve osobe kojima je proteklo 3 mjeseca od primanja druge doze cjepiva Comirnaty (Pfizer), Spikevax (Moderna Biotech) i Vaxzevria (AstaZeneca), odnosno 2 mjeseca od primanja jedne doze Janssen (Johnson&Johnson).

Na raspolaganju će biti cjepiva Comirnaty (Pfizer), Janssen (Johnson&Johnson) i Spikevax (Moderna Biotech).

Mole se sve osobe koje dolaze na cijepljenje da ne dođu natašte kako bi lakše podnijeli cijepljenje.

Navedenim danima neće biti cijepljenje stranih državljana, a svi strani državljani zainteresirani za cijepljenje mogu svoje cijepljenje izvan punkta organizirati putem e-maila: vaccination@tzdubrovnik.hr, poručuju iz Stožera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here