Uzrok slijetanja dvaju vozila ispod magistrale u blizini skretanja za Bosanku je nepropisno pretjecanje, utvrđeno je u očevidu koji je završen, a detalji će biti objavljeni sutra, doznajemo iz PU dubrovačko neretvanske.

Uz dvojicu vozača koji su upravljali vozilima nije bilo drugih putnika, a oni su, na sreću, prošli bez većih ozljeda koje su mogle imati tragične posljedice. U nesreći su sudjelovala dvojica mladih ljudi.

Mladi Konavljanin Luka Pušić iz Dunava, rođen 1991. je zadobio lakše tjelesne ozljede te je nakon obavljenog CT-a u dubrovačkoj bolnici pušten doma, dok je vozač iz drugog automobila, Dario Marić iz Dubrovnika, rođen 1987. zadržan na liječenju s ozljedama koje nisu opasne po život.

Do nezgode je došlo oko 14.35 minuta, na teren su brzo izašli vatrogasci i hitna medicinska pomoć, a promet se odvijao naizmjenično do 15.45 sati kada je pušten u oba smjera.

Budući da su mladići sletjeti s ceste u provaliju duboku oko 30-tak metara, imali su veliku sreću da su izbjegli tragediju s fatalnim posljedicama. Možda bi današnji datum ubuduće mogli slaviti kao neki novi rođendan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here