Sonja Kovač je bivša glumica poznata po ulogama u serijama ‘Obični ljudi’, ‘Zauvijek susjedi’, a sada je jedna od najuspješnijih domaćih blogerica i zaljubljenica u putovanja. Ovoga puta Sonja je bila u potrazi za hotelskim smještajem u Dubrovniku, ali koji bi primao i kućne ljubimce. Vidno razočarana, potraga joj je izbacila tek pet hotela koji imaju takvu ponudu.

O takvoj pretrazi obavijestila je svoje pratitelje na Instagramu, a kojih ima preko pola milijuna. Sonja bi došla u Dubrovnik, ali povela bi i svog pomeranca Booa koji također ima svoj Instagram profil. Nije poznato je li potraga uspješno završila s odabirom jednog od ovih pet hotela, ali ukoliko bi pokušala s privatnim smještajem vjerojatno bi naišla na brojniju ponudu. Pitanje je želi li influencerica cjelokupni tretman u hotelu ili određenu slobodu u privatnom smještaju.

Pokušali smo provjeriti koji to hoteli u Dubrovniku primaju kućne ljubimce, pretraga je pokazala šest hotela, od kojih su tri hotela s pet zvjezdica, jedan s četiri i dva hotela s tri zvjezdice, a to su: Hilton Imperial Dubrovnik, The Pucić Palace, Vila Dubrovnik, Hotel Lero, Valamar Club Dubrovnik te Hotel Petka.

FOTO: Instagram Sonja Kovač

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here