Ovim putem željeli bi poslati najiskrenije čestitke gradonačelniku Matu Frankoviću i svima koji su sudjelovali u procesu analize i izrade ponude za kupovinu TUPa – stoji u dopisu Inicijative TUP Urbana četvrt, koji prenosimo u cijelosti:

Čekamo još potvrdu skupštine 12.01., ali kako je gradska ponuda najbolja, vjerujemo da će skupština istu i prihvatiti. Također, željeli bi zahvaliti i svima onima koji su nas podržavali bilo da su prepoznali vrijednost TUPa i javno istupili, bilo savjetom, bilo dolaskom na naša događanja. Hvala vam svima.

Gradonačelnik je ovim činom pokazao iskrenost, hrabrost i viziju, pokazao je da Grad može biti partner mladima, da ih može saslušati, uvažiti i da možemo zajedno graditi bolji grad za sve njegove građane. Nas, članove inicijative TUP – Urbana četvrt, ovom je odlukom zadržao u gradu, dao nam je nadu da je drugačiji dijalog između vlasti i građana moguć, da je moguće razgovarati iskreno i otvoreno, a djelovati zajednički, u cilju javnog interesa.

Na kraju, želimo samo naglasiti da nam tek predstoji opravdati povjerenje  građana koji su nas u velikom broju podržali. Danas se možemo radovati, ali već sutra trebamo krenuti raditi, jer mjesta za opuštanje nema. Velika je odgovornost, ali mogućnosti i potencijal TUP-a su još veći. Nadamo se da ćemo zajedno od TUP-a napraviti mjesto zajednice, mjesto za razvoj novih ideja i poslovanja, mjesto za mlade, ali i mjesto za sve naše građane. Još jednom – Gradonačelniče, hvala i čestitamo!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here