U Grupi DUMAM-e Mame iz Dubrovnika objavljen je poziv za pomoć Ivani Štajduhar (Bajurin) iz Župe dubrovačke, koja se bori s karcinomom. Prenosimo objavu njezine prijateljice Mirele Marlais. Ako možete pomozite ovoj obitelji.

“Naša Ivana Štajduhar (Bajurin) treba pomoć. Do sada je ona bila ta koja je pomagala, a sad treba njoj pomoći, svaka kuna je dobro došla za daljnje liječenje.

Ivana je majka jednog prekrasnoga dječaka Điva koji za koji dan slavi prvi rođendan! Mama Ivana se bori već 4 mjeseca u Zagrebu u nadi da će prvi sinov rođendan proslaviti s njim i obitelji u Župi, a ne u bolnici. Nažalost, dijagnoza je teška, radi se o sarkomu koji je već napravio dar-mar u tijelu.

Trenutno Ivana je u bolnici u Dubrovniku i sprema se na ponovnu operaciju u Zagrebu te novu kemo terapiju i mi vjerujemo u nju i njezinu snagu jer ona je žena zmaj vjerujte i vi! Uplatite koliko tko može, jer bez jedne kave se može, a bez lijeka ne može!” – napisala je Ivanina prijateljica uz napomenu da se kod uplate u opisu napiše – donacija za Ivanu.

Podaci za uplatu: Ivana Štajduhar

IBAN HR1424840083225952377

RBA

FOTO: FB

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here