Prema obavijesti Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, s današnjim danom kakvoća mora na plaži hotela Dubrovnik President Valamar Collection je ponovo izvrsne kvalitete tako da svi ljubitelji ove plaže mogu nastaviti bezbrižno uživati u ljetnim radostima na svojoj omiljenoj plaži – stoji u obavijesti iz Valamara koju prenosimo u cijelosti.

Valamar je odavno poznat po ulaganjima u održivo upravljanje te gospodarenje morem i obalnim pojasom. U svom poslovanju oduvijek pridaje jednaku pozornost podizanju razine kvalitete sadržaja i usluga, kao i održavanju visokih ekoloških standarda.

Podsjećamo kako je nakon olujnog nevremena koje je krajem prošle godine ostavilo velike posljedice na obalnom pojasu ispred hotela, Valamar nakon opsežnih priprema, krajem travnja krenuo u sanaciju cijelog tog područja, od čega je najvažnije bilo vratiti muo, sunčalište i pristupnu cestu u prvobitno, ali znatno kvalitetnije i ljepše stanje. Radi se o iznimno zahtjevnim radovima, a ukupna ulaganja dosežu čak 4 milijuna kuna. Osim samih građevinskih radova, postavit će se i novi tuševi, toranj za spasioce, skalice za ulazak u more i sl., a na dobrobit svih sugrađana i posjetitelja koji će sigurno biti zadovoljni jer će dobiti još ljepšu i uređeniju plažu.

foto: arhiv

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here