U Pelješkoj ulici na Kapelici već mjesecima traju radovi, kamion je gotovo neprestano parkiran na kraju ove skalinade, a večeras se dogodio i incident. Radnici tvrtke Roding d.o.o. koja izvodi radove, u večernjim su satima nalijevali beton. Popustio je potporni zid te se dio betona izlio u šaht kanalizacije.

Dubrovački vatrogasci odmah su reagirali i pokušali šmrkovima isprati beton iz cijevi, ali kako saznajemo od zapovjednika Stjepka Krilanovića, nisu uspjeli te su pozvali Vodovod na intervenciju.

Iz Vodovoda saznajemo kako su njihovi djelatnici stigli na teren te ustanovili kako je brzo stvrdnjujući beton začepio sporedni kanalizacijski kanal u Pelješkoj ulici.

-Investitor radi na odštopavanju sporednog kanala. Nakon što završi s radovima, djelatnici Vodovoda pregledat će prohodnost kanala i za sva možebitna oštećenja teretiti investitora, kazao nam je glasnogovornik Vodovoda Tiho Matić, dodajući kako beton, na sreću, nije stigao do glavnog odvodnog kanala.

Na teren je izašao i komunalni redar Grada Dubrovnika, koji će napraviti zapisnik o ovom incidentu i ustanoviti je li investitor prekršio Komunalni red.

Gradilište nove kuće u Pelješkoj ulici ima tablu na kojoj je istaknuto ime investitora Boža Miljanića, kao i građevinska dozvola izdana 1982. godine. A po Gradu se šuška da je pravi investitor zagrebački kralj smeća.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here