Jutrošnja tragedija koja se dogodila u Pločama nešto malo prije 8 sati zgrozila je hrvatsku javnost, a o detaljima očevida koji je u tijeku, na trima lokacijama, novinarima će nešto više biti rečeno na izvanrednoj konferenciji koju je PU dubrovačko-neretvanska sazvala za 16 sati.

Kao što smo već izvještavali jutros su na dvjema lokacijama u Pločama, udaljenima oko 1 kilometar, pronađena dva beživotna tijela, 52-godišnjeg muškarca i 17-godišnjeg mladića.

U roku od pola sata policija je u Opuzenu uspješno razoružala i uhitila počinitelja, 47-godišnjeg muškarca koji tom prilikom nije pružio nesavladivi otpor.

Ustanovilo se kako je ubijeni muškarac počiniteljev brat, a kako je malodobni dječak, sin njegova susjeda. Motivi ubojstava su zasad nepoznati.

Počinitelj i njegov brat su i prije imali međusobnih trzavica, koje su zabilježene u policijskim izvješćima, obojica su bili branitelji s PTSP-om.

Očevidi traju na lokacijama na kojima su pronađena beživotna tijela, te u Opuzenu gdje je počinitelj uhićen.

O groznoj tragediji u kojoj je stradao i malodobni mladić zasigurno će javnost više saznati nakon obavljenog očevida i press konferencije u PU dubrovačko neretvanskoj zakazanoj za 16 sati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here