Facebook grupa „Tata je Tata-Dubrovnik“ nastavlja sa svojim humanitarnim aktivnostima. U zadnjih 20 dana sudjelovali su u šest akcija te su željeli obavijestiti sve one koji sudjeluju zajedno s njima gdje su završile donacije. Fokusiraju se na obitelji s djecom, ali ne zapostavljaju i ostale skupine kojima je pomoć potrebna.

Ivica Hajdić iz fb grupe “Tata je Tata – Dubrovnik” je naveo akcije koje su proveli:

Budući da mnogo naših donatora i fb prijatelja nije u našoj zatvorenoj grupi „Tata je Tata“ a podržavaju našu misiju, želio bih samo ukratko da napravim preslik aktivnosti i akcija zadnjih dvadesetak dana da imate saznanja da vaše donacije idu na prave adrese u prave ruke, onima koji nas trebaju, čuvajući njihovu diskretnost i dostojanstvo.

– Uz podršku dubrovačkog sveučilišta koje je prepoznalo naš rad a u organizaciji „Dubrovačke teniske lige“ i dubrovačkih studenata koje je okupio gospar Lauro Milanović, organiziran je humanitarni teniski turnir gdje će se sve prikupljene donacije uplatiti za jednu peteročlanu obitelj koja treba našu podršku. Prikupljanje sredstava još traje.

– Sudjelovali smo na dobrotvornoj aukciji doma za starije i nemoćne osobe „Domus Christi“ i pomogli u akciji prikupljanja pomoći za ovu ustanovu kupnjom slika i nakita koju su izrađivali korisnici doma.

– Jednoj smo podstanarskoj obitelji u potrebi kupili novi štednjak i ventilator.

– Jednoj smo samohranoj majci sa četvero djece kupili kompletan pribor za školu i teniske za svu djecu.

– Jednoj smo peteročlanoj obitelji kupili kompletnu spenzu i svu potrebnu školsku opremu za djecu

– Jednoj smo obitelji koja je bila u teškom ekonomskom i socijalnom stanju platili račune struje i vode (2130 kuna)

– U idućih par dana čekaju nas još dvije-tri slične humanitarne akcije pomoći različitim obiteljima. Nastojimo pomoći što većem broju ljudi, fokusirajući se na obitelji s djecom. Uvijek nastojimo dobiti potvrdu da zaista te obitelji trebaju našu pomoć i da je situacija ispravna, ciljano kupujući hranu za obitelj, školski pribor, odjeću i obuću za djecu i slično.

Hvala vam što nas podržavate, jer bez vas i vaše pomoći, naša bi misija bila uzaludna, poručio je Ivica Hajdić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here