Polako se slaže kadrovska križaljka u javnim gradskim tvrtkama, pa tako je već posve sigurno kako Tomislav Tabak, aktualni direktor “Sanitata” prelazi u “Čistoću”. Sa sadašnjim čelnikom te tvrtke, Markom Ivekovićem na taj će način Čistoća dobiti Upravu u kojoj će njih dvojica podijeliti zaduženja i obveze, te, kako se očekuje, ostvariti napredak u poslovanju.

Tomislav Tabak je na čelo “Sanitata” u prethodnom mandatu stigao iz koalicijske kvote koja je pripala DUSTRI, ali prema nekim neslužbenim informacijama koje kolaju u političkim krugovima, više nije član te stranke, a zahladnjeli su i njegovi odnosi s predsjednikom Željkom Ragužem.

Na čelo “Sanitata” uskoro bi trebala stići prva direktorica u povijesti firme, Klaudija Barčot koja je donedavno bila zaposlenica Zagrebačke banke. Sanitat je, dogovorom koalicijskih partnera, pripao DDS-u, ali Barčot formalno nije članica ijedne stranke.

U novoimenom Nadzornom odboru “Sanitata” se nalaze Blaž Pezo (HDZ) i Niko Kapetanić, te Lucija Miljanić Macan i Pero Vićan iz DDS-a.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here