Danas se u showu ‘Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’ kuhalo 75 minuta, a svaka osoba u timu napravila je svoje jelo, koje su potom poslužili odabranom članu tima. Uz to, svi su timovi trebali napraviti i jedno vegetarijansko jelo. Kuhalo se sa žarom jer sutra emisiju napušta tim s najmanjim zbrojem bodova, a tim koji je napravio najbolje vegetarijansko jelo – osvojio je poklon-bon Spara i dva dodatna boda.

Naši Dubrovčani Ivana, Karloti i Zoran i danas su dobili dobre ocjene i pohvale za svoja jela, osim onog vegetarijanskog.

Od tima Škerac Željka je dobila gulaš od sipe s bobom koji je pripremio Zoran. Pažaninu je bila namijenjena janjetina s bižima koju je spravljala Karloti, a za Špičeka je Ivana pripremila teleće šnicle u umaku s lovačkim njokima.

Pažaninu je sve bilo super, osim što bi volio više tekućine s graškom i falilo mu je soli. Željki je bilo ukusno i lijepo obrađeno, a Špiček je rekao: „Mekano kao duša, jako ukusan umak, lijepo začinjene njoke od kruha, samo mi treba malo soli.“

Dubrovčani su očekivali dobre ocjene, koje su i dobili: Željka i Špiček dali su devetke, a Pažanin osmicu i osvojili su 26 bodova.

Na kušanju vegetarijanskih jela žiri je odmah dobio sve porcije. Tim Škerac nije se proslavio s gotovim krekerima i namazima te tofuom s umakom jer je žiri rekao da to nije obrok. Jelo tima Šibenski golužni bonkulovići predstavila je Duška, koja je pripremila pak choi s tofuom i humusom. U ime tima Krepat, ma ne molat Nikita je donijela tjesteninu s povrćem, humusom i tofuom koji nije bio termički obrađen. Ivan je u ime tima Nesalomljivi žiriju poslužio izblendan tofu s bananom, sokom, čokoladom, datuljama, smokvama. „Pa to je frape!“ komentirao je Špiček. Mario je za tim Zagorce poslužio muffine s guacamolom i tortu od tofua. Samo su Šibenčani i Zagorci dobro odradili zadatak, a Zagorci su zbog uloženog truda i inovacija ipak bili za nijansu bolji.

Nakon večerašnje emisije na prvome mjestu su Zagorci, drugo mjesto dijele timovi Krepat, ma ne molat i Škerac, a na trećem su mjestu timovi Šibenski guložni bonkulovići i Nesalomljivi. U ukupnom poretku prvi su Zagorci, a zadnji Nesalomljivi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here