Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik razriješili su krađu koja se dogodila u poslijepodnevnim satima u subotu, 10. srpnja. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, muškarca u dobi od 22 godine sumnjiče da je kamenom razbio staklo na vozilu dubrovačkih registarskih oznaka koje je bilo parkirano u Sustjepanskoj ulici u Dubrovniku.

Iz unutrašnjosti vozila je otuđio novčanik iz kojeg je uzeo novac, a novčanik odbacio. Oštećenom 29-godišnjem vlasniku vozila je pričinjena materijalna šteta od oko 4 tisuće kuna.

Osumnjičeni je uhićen već sljedećeg dana, ali je zbog iskazanih zdravstvenih poteškoća odveden u dubrovačku bolnicu gdje je hospitaliziran te će po puštanju iz zdravstvene ustanove biti procesuiran. Novčanik s dokumentima je pronađen i vraćen oštećenom.

Dvije žene otuđile parfeme i kozmetiku

Druga krađa se dogodila u poslijepodnevnim satima 5. srpnja ove godine kada su dvije ženske osobe u dobi od 41 i 31 godine iz trgovine na području Konavala otuđile više komada parfema i kozmetike nakon čega su se vozilom udaljile u nepoznatom pravcu.

Zbog sumnje da su počinile kazneno djelo „Krađa“ policija je osumnjičene kazneno prijavila nadležnom državnom odvjetniku u Dubrovniku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here