Hrvatska se ponovno ujedinila. Ovoga puta kako bi pomogla sedmogodišnjoj djevojčici Kiari kojoj je krajem srpnja dijagnosticirana zloćudna bolesti. Naime, djevojčica boluje od difuznog gliom središnje linije, visokog gradusa. Njeni roditelji pokrenuli su kampanju kako bi prikupili sredstva za eksperimentalno liječenje u Americi koje je za djevojčicu trenutno jedina nada.

Kiara je u petak proslavila sedmi rođendan, a njena majka je pozvala sve da umjesto darova Kiari poklone život.

“Veliki 7.rođendan! Dan pomiješanih osjećaja, toliko tuge a istovremeno i toliko sreće i zadovoljstva.. Želim ti samo reći koliko te volimo jedina naša, beskrajno puno, volimo te koliko je nebo visoko a more duboko. Naša zvijezdo najsjajnija, anđele najmiliji. Samo znaj da su tata, mama i seka uvik i zauvik tu, da ti čuvamo leđa i budemo podrška u svemu! Cili život je pred tobom i hrabro koračaj dalje jer ti to zaslužuješ! A za Kiarin rođendan imam samo jednu veliku želju da umjesto čestitki budemo složni svi, da dijelite, da donirate, da uzmete telefon u ruke i da njoj za rođendan poklonite poziv na 0609003, jer ona zaslužuje i želi život! Poklonite joj život!”, napisala je Kiarina majka.

Veliki 7.rođendan! Dan pomiješanih osjećaja, toliko tuge a istovremeno i toliko sreće i zadovoljstva.. Želim ti samo…

Posted by Matea Lambaša Goršić on Thursday, October 21, 2021

Naime, jedina nada za djevojčicu koja je oboljela od zloćudne bolesti je eksperimentalno liječenje u Americi, koji košta oko 5 milijuna dolara. Do sad je prikupljeno oko 4.2 milijuna kuna.

Sredstva za liječenje male Kiare možete donirati putem stranice GoGetFunding ili pozivom na broj 0609003.

FOTO: GoGetFunding

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here