Američki avioprijevoznik United Airlines potvrdio je kako će i ove ljetne sezone izravnim letovima spajati New York i Dubrovnik, navodi portal Ex-Yu Aviation.

Aviokompanija je potvrdila da će letovi iz zračne luke Newark prema Dubrovniku započeti 27. svibnja te da su u planu četiri rotacije tjedno.

Nadalje, ovaj američki avioprijevoznik produljio je svoj program letenja prema Dubrovniku sve do kraja ljetne sezone, odnosno sve do 26. listopada 2022. godine.

S druge strane, američki avioprijevoznik Delta ovoga ljeta neće nastaviti s letovima prema hrvatskoj obali. Podsjetimo, Delta je lani tijekom ljetne sezone održavala liniju iz zračne luke JFK prema Dubrovniku.

Slično, American Airlines, avio prijevoznik koji je 2019., tijekom ljetnih mjeseci spajao Philadelphiju i Dubrovnik, a trebao se vratiti 2020. s dodatnim uslugama i kapacitetima neće se vraćati. Zbog pandemije koronavirusa avioprijevoznik je odgodio rutu na neodređeno vrijeme.

Brian Znotis, potpredsjednik American Airlinesa kazao je kako će tvrtka u narednim godinama “poduzeti holističku procjenu” svoje dubrovačke linije kako bi utvrdila hoće li potencijalno obnoviti letove ovisno o potražnji i konkurenciji na tržištu.

Više pročitajte ovdje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here